No Title


Hui budak kecik. Lama kita tak jumpe kan. Budak kecik sihat? Harap sihat-sihat jea. Budak kecik rindu dekat kita tak? Kita rindu dia lah. Hmm,apa lah nasib yang menimpa dekat kita nie.  Kenapa budak kecik deactive facebook -.-". Haiyo, kehendak budak kecik, biase lah budak kecik kan suka buat bende pelik. Tak pakse un active kan balik . Yela rase sediy kita nie. Budak kecik macam dah tak wujud. Kita kan pertama kali kenal dalam muka buku. Dan disitu juga lah percintaan kita bermula. Hmm, kesunyian dah datang dekat kita. Kita rindu awak lah budak kecik )':

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _






Cerita hari ahad korang macam mane? Best tak? Hari ahad Adha, bangun pepagi pukul 7 lebiy. Tak sarapan pun. Malas nak sarapan. Amik kunci motor pergi training dan discuss untuk spades. Fuhh. Letih jugak lah training tambahan lagi pening kepala memikir kan strategi.
Syarat-syarat spades yang Adha ingat:
1.Berlakunye kecederaan or kematian pihak spades tak bertanggungjawab
2.Mempunyai jersey sendiri (teammates tak boleh lain-2 kaler)
3.Under 16 boys
Spades memang ganas lah. Yang nombor 1 tuh. Betoi-betoi dasyat. Ada satu member Adha nie. Last year dia pernah masuk spades. Dia terkene tumbukan semasa perlawanan berlangsung. Adha tak tahu lah sakit ke tak. Nak tahu, tanye dia. Lepas tuh dia dah tak mo join spades lagi dah. Disebab kan penumbuk tersebut. Cuak pulak Adha dengar nie. Hadey, Takpo-takpo. Kita bantai balik. Hoho. Koyita Leka is Strong. Semestinya  masuk spades letih nak mampui. Start 7.00pagi hingga 7.00 malam o.O. Biar betik. Ala, normal lah tuh. Hehek. Hige-hige Infamous. Hoshi-hoshi Infamous.
Close Stroy. Bed Time~

No comments:

Hak Milik Mohd Adha Sejak 2011